Varumärken

101 Copenhagen

101 COPENHAGEN är ett danskt designmärke som grundades 2017 med en stark vision att skapa en värld av vacker belysning och tillbehör av utsökt hantverk, kvalitet och tidlös design för skandinaviskt boende. Med en passion för material och förfinade strukturer i kombination med vår designestetik och ett organiskt, lugnt färgschema är vi stolta över att presentera en kollektion fylld med måste-ha nyheter och tidlösa klassiker.

Affari

1998 möttes tre entusiastiska herrar och startade Affari.
Med visionen om att erbjuda kunden vackra saker i spännande material och till ett fördelaktigt pris startade de resan. 

 

Afro Art

Afroart bildades som en stiftelse av olika kvinno- och kyrkoorgansisationer. Syftet var att stödja, utveckla och sprida kunskap om hantverk i Tredje världen.

Artwood

Artwood grundades 1969, derasr produktlinje består delvis av  egen kollektion men också handplockade möbler och interiörprodukter från utvalda designers.

Bergs Potter

Bergs Potter

Dekorativa terrakottakrukor av högkvalitativ italiensk lera, tillverkade för hand i Toscana. 

Bungalow

Keramiska produkter och  kuddar i spännande färgkombinationer.

ByON

By ON design är ett svenskt varumärke baserat utanför Göteborg. Vi är en del av varumärkesportföljen från ON interiör tillsammans med Vakinme, Village, Victorian och Burn Cancer.

Cozy living

Grunden för Cozy Living  kännetecknas av deras nordiska rötter där material och estetik står i fokus. Handgjorda detaljer, mjukhet i tyger och skönheten i de olika strukturerna som naturen levererar.

Culture

Culture är ett danskt klädmärke och har varit i branschen sedan 2004. CULTURE´s kollektioner är designade med passion, nyfikenhet och evigt engagemang. Fascination, jordnära lyx, äkthet och förnyelse - det är de mantran som tjänar som grund för varumärket och kärnan i deras design.

DBKD

Jordnära. Det är så vi vill att vår design ska vara, men det är också hur vi vill vara. Med fokus på design, kvalitet och inspiration - har DBKD skapat moderna klassiker sedan 2012 mitt på den svenska landsbygden. Vi tillverkar krukor, vaser och skulpturer med en skandinavisk inslag. Vi vill att de ska se och känna sig trevliga i ditt hem, år efter år.

Frejas Boning

Frejas Boning är i ständig förändring, vi hämtar inspiration i både klassiska och moderna miljöer och omvandlar till vårt eget. Vår tanke är att allt ska harmoniera. Låt dig inspireras av vår kollektion av lampor, lampskärmar, textilier, möbler m.m och skapa din egen Freja stil.

HK Living

HK living är ett holländskt varumärke grundat av Emiel Hetsen och Sander Klaver. Initialerna till båda deras efternamn har använts för att skapa varumärket HK living. Kombinationen av ett kreativt sinne och en matematisk hjärna har visat sig vara en vinnande formel.

House Doctor

House Doctor, detta underbara danska designmärke! Allt från köksartiklar, lampor och möbler för ett exklusivt utbud av kläder och modeaccessoar.

ibride

ibride is a French design house conceiving singular furniture and objects.

Jakobdals

Vår genuina ambition är att skapa relevanta produkter som ger känsla, själ och attityd i varje rum, saker som har ett syfte och fyller ditt liv med glädje.

Madam Stoltz

Madame Stoltz produkter inspireras mycket av Indiens kultur och miljö. Tillsammans med ett modernt sortiment skapar dessa underbara produkter ett stilrent tidlöst hem. 

Mossa

Mossa grundades 2013 i Viken. Mossa strävar efter att skapa produkter som främjar hållbarhet.

Oi Soi Oi

OI SOI OI. Nordisk design med en asiatisk twist. Dansk design helt handgjord i Vietnam. Vi försöker kombinera det bästa från två världar. Den rena och enkla skandinaviska stilen och den färgglada och exotiska stilen i Asien. En unik, eklektisk och personlig stil.

Olsson & Jensen

Enligt Olsson & Jensen spelar stilen ingen roll. Om den är klassisk, bohemisk, sparsmakad, romantisk, modern, chic, lantlig, enkel, rå eller elegant så är det viktigast att de själva är nöjda med vad de skapar. Här hittas garanterat det lilla extra.

Pipol´s Bazaar

Modeaccessoarer, väskor, smycken & interiördetaljer. Saker man kan ta på, sätta på sig, bära med sig eller pryda sitt hem med

Pols Potten

Pols Potten startade i Amsterdam Nederländerna 1986. Varje produkt visar sina nederländska rötter. Det är samma egenskaper som får våra produkter att känna sig som hemma var som helst i världen. Oavsett om det är i ett fönster, ett hotell eller ditt eget hem. Vi erbjuder globalt ett stilmedvetet koncept för utrymmen och inbjuder dig att glömma normalitet. pols potten lägger till krydda!

Potteryjo

PotteryJo älskar ärg, och inspireras av naturen och allt den har att erbjuda oss.Vi tror på framtiden och på vår planet och vill ta hand om den på bästa sätt med minsta möjliga påverka. 

PRHOME

PR Home Grundades 1983, redan från start fanns en stark uttalad målsättning att skapa ett väl genomtänkt sortiment.

Pulz

Pulz kollektioner är designade med attityd! Lite tuffare och modigare stil. Stilren dannsk design med mycket rena ytor och diskreta detaljer.

Savon de Marseille

Compagnie de Provences naturliga tvålar och skönhetsprodukter är designade i Provence. Produkterna är tillverkade enligt gammal tradition med hörsta kvalitet och de bästa råvarorna som finns i just Provence. De är även modemedvetna, miljövänliga och vardagschica - en inredningsdetalj och skönhetsprodukt i ett!

Shepherd

Shepherd - Du behöver aldrig vara frusen om dina fötter med Shepherd sortiment av stövlar, boots och tofflor. Här finns även vackra fårskinn att värma sig i framför brasan eller i favortfåtöljen. Eller varför inte som ett värmade underlag i barnvagnen?

SHISHI

Shishi är ett norsk-estniskt företag som grundades 1998 av Linda Johnsen, Lilli Bendriss, Taivo Piller och Mart Haber. Bolaget ville skapa ett internationellt varumärke som skulle erbjuda nya och intressanta idéer för inredning.

Steamery

Ta bättre hand om dina kläder. 
Vi skapar vackra och lättanvända verktyg för klädvård. Vi kombinerar högteknologi med skandinavisk design, och resultatet är förenklade verktyg som får dina kläder att hålla längre.

TELL ME MORE

Tell Me More - ett svenskt inredningskoncept byggt på noga utvalda och personliga produkter.

The Organic Sheep

The Organic Sheep´s vackra fårskinn från Island kännetecknas av det ovanligt långa håret och de varierande naturliga färgerna.

The Spice Tree

Quality since 1982

For over three decades, we have developed products that put that extra gold edge on everyday life.

TIF TIFFY

TIF TIFFY är vårt varumärke, vårt liv, vår passion för kvinnors individualitet och rätten att sticker ut från mängden. Vårt fokus är på kvinnors behov av att känna sig unik, individuell och stilfull. Vi skapar avancerade tillbehör och kläder med ett brett utbud av färger, tryck, fibrer av hög kvalitet för att främja kvinnors individualitet. Varje kvinna ska kunna känna sig bekväm, full av självförtroende och redo att erövra världen, beväpnad med kvalitetstillbehör och kläder från TIF TIFFY.

Vanilla Fly

Sedan 2010 har Helle Dittler och Merethe Lyck designat speciella och spännande affischer, textilier, smycken, väggdekorationer, kort, ljusstakar och tillbehör för danska och utländska konst- och designlover.

Med en säker stilkänsla har de skapat VanillaFly, nu ett framgångsrikt designunivers med fantastiska och speciella produkter som skiljer sig från mängden andra interiörmärken.

Sortimentet har valts noggrant och designats med fokus på att producera unik interiör med en kant, och samtidigt något du inte ser ”överallt”.

Voluspa

Doftljus utöver det vanliga.
Upplevelser skapar minnen, och när upplevelserna åtföljs av dofter kan minnena bli väldigt starka. Voluspa presenterar sina unika dofter med hjälp av en elegant och sofistikerad design som ger dig en fin inredningsdetalj i hemmet och en upplevelse utöver det vanliga. Voluspas doftljus är kända för sin långa brinntid och de generösa dofterna som är fylliga, unika och sensuella. De olika doftlagren avslöjas allteftersom ljuset brinner. Njut av skillnaden med Voluspa!

Watt & Veke

Watt&Veke grundades 1998 av Monika Lindström i lampornas stad Eskilstuna. Monikas ambition var att skapa nya, stämningsfulla miljöer med hjälp av ljus som ger mer än bara belysning. I samma ambition arbetar vi idag med den kreativa mixen av inspiration, innovation, teknik och tillverkning med hemmet, och framför allt, din upplevelse i centrum.

wikholmform

Wikholm Form AB är en av Skandinaviens ledande leverantörer av produkter till blomsterfackhandel och inredningsbutiker med över 2500 butiker som kunder.