Vi brinner för inredning och är fulla av idéer och skaparglädje!

Det kan vara svårt att skapa en bra möblering, hitta rätt interiör eller trivsam ljussättning som gör huset eller lägenheten till just ett hem. Hos oss kan Ni boka en inredningskonsultation för rådgivning och utifrån Er önskan hjälper Vi gärna till med allt från planering till utförande för att skapa rum som uttrycker Er personlighet. 

Exponering är A & O för oss och vi har stor erfarenhet av att skapa attraktiva och säljande miljöer. Homestyling inför försäljning och inredningskonsultation jobbar vi med dagligen. Vi inreder butiker, skyltfönster och restauranger och gör allt från det lilla extra till helhetslösningar. Vi är även uppskattade som stylister vid mässor & fotojobb och står både för det kreativa som det dekorativa då Hjärterum har ett stort utbud av rekvisita. Med vår skaparglädje vill vi förstärka koncept, skapa helhet, känsla & stämning. Inget uppdrag är för litet eller för stort!

Vi har stor erfarenhet av kreativa uppdrag åt både företag som privatperson genom vår unika inredningskonsultation. 

Här är några av våra referenser: Referenser: Cernera, Cafe Viskan, Viskan Vinbar, Myresjöhus, Smålandsvillan, Vinci, X&Y, The Factory, Hamnen 4, Smuga, Skepparn, Västergården, Capri Collection, Fondaco, Jakobsdal, ZQO, Arena Fitness, Greta & Anna, Chic Lady, Barbershop, Boel & Jan, Bond by Fazli, Hallbergs of Sweden, salong Axelsson, Stadshotellet Lidköping mfl

Nedan ett litet urval på allt vi skapat.

För offert eller vid funderingar kring våra kreativa sysslor, tveka inte att kontakta oss här!


Uddetorp Invest

Uddetorp Invest


Salong Axelsson

Salong Axelsson


Stadshotellet i Lidköping

Stadshotell


Pallas Roof

Pallas roof top


Myresjöhus

Myres


Kräftskiva

Part


Juicebaren

Juicebaren


Hamnen 4

Hamnen4


Hallbergs of Sweden

Hallbergs


Gatsby

Gatsby


Café Viskan

Viskan


Bond by Fazli


 

Arena Fitness – Borås finaste muskelfabrik

Vårt jobb har varit att på entreplanet skapa en härlig atmosfär, cafe och en yta att hänga före och efter träning. Vidare skapade vi tre unika fototapeter till gymsalarna. Självklart har Hjärterum köpt gymkort till alla töser och på fredagar har vi gemensam träning på morgonen innan jobbet. En kanonstart på fredagar! Kan skarpt rekommendera att ni tar er dit för lite provträning och  är övertygad om att ni kommer älska stället. Nu framöver kommer vi inreda lite varstans med trevliga detaljer.

Foto: ulrikag.se
 


Västergården – monterbygge som drar blickar till sig

 

Ett familjeföretag från Göteborg som erbjuder handdrejjad keramik och ett härligt skafferi. Vi har nu i många år haft äran att få arbeta med detta härliga gäng. Allt ifrån butiksbygge i deras lokaler, styling och fotografering av deras sälj och inspirationsbroshyrer till monterbygge på Formex. Nordens största inredningsmässa. Flera mässormontrar har det blivit och många olika teman, här visar vi bilder från temat ”saluhall” ni finner mer bilder från våra projekt för västergården på vår blogg och kolla gärna instagram #västergården /#vastergarden

Foto: ulrikag.se
 


The Factory – krog och barhak för mysiga kvällar


Ett uppdrag som jag är mycket nöjd med är The Factory här i Borås. Här hade vi helt fria händer och trollade med en mycket liten budget. Det är såklart busenkelt och göra snygga saker om man har ett överflöd av pengar. Det är när man ska trolla, och dessutom, på mycket kort tid och med knappt några medel som vi snackar utmaning. Det gillar vi!! 

Älskar fortfarande den industriella stilen, tror aldrig jag kommer att tröttna. Vår Stinas textning är något som också är omöjligt att tröttna på och som satt pricken över i:et på många av våra projekt. Vi var nog en av de första som tog in den korrigerade plåten i inredningen. Helt tappat räkningen på hur många plåtar vi gjort åt under åren. På väggar, i tak, beklätt diskar, pelare med mer. 

Foto: ulrikag.se


Jakobsdals – textil färgprakt från sin bästa sida

Ett textilföretag som vi har ett fint sammarbete med, vi hjälper till med allt från att ta fram vackra textilier till att iordningställa showroom. Styling för fotning inför katalogproduktion. Ta fram idéer och skapa montrar när de ska presentera sina produkter på olika mässor. Och vi arbetar med deras textilier i flera av projekten både till privatpersoner och företag.

Foto: ulrikag.se
 


BarberShop – den färgstarka frisörsalongen


Frisersalongen Barbershop är ytterligare ett projekt med fria händer efter att fått tema och budget att jobba efter.Grymt roligt projekt och härligt tokigt kreativt och färgglatt. Så nöjd med alla detaljer. 

Ett av alla projekt tillsammans med Mr Perswall är den unika gröna fototapeten till taket i shamponeringen. Ville ha känslan från när man var liten hos tandkläkaren och tittade upp i taket och kollade på bokmärken. På denna tapet finner man hela tiden nya saker och jag är övertygad om att den roar både stor som liten. Arbetsplatserna hos Barbershop valde jag att göra i mer neutrala, lyxiga toner då frisörerna ska stå här hela dagarna.

Foto: ulrikag.se


Fondaco – traditionell charm i ny skrud

Ett Boråsföretag som levererar textil i olika former. Vi har fått fötroendet att presentera deras produkter med fria händer allt ifrån när det gäller att skapa och styla inspirerande broschyrer, till att formge broshyrerna. Och ta fram kreativa och inspirerande miljöer på mässor då det ska presentera deras textil på bästa sätt.

Foto: ulrikag.se
 


Vinci – färgglad restaurang och afterworkpärla

 

Våra kära grannar som vi har ett fint sammarbete med sen många år tillbaks, tre otroligt företagssamma personligheter som äger och driver denna kvarterskrog som år efter år får fina utmärkelser i bland annat i the white guide.

De inser vikten att alltid vara i framkant inte bara när det gäller mat, dryck och service utan också att allt detta ska serveras i en härlig och inspirerande miljö. Här förnyar vi varje säsong. De driver även nattklubben X&Y här I Borås, Stadshotellet i Lidköping samt Smuga, Skepparn och Hamnen 4 i Smögen. Även dessa fantastiska ställen får vi vara med och skapa när det är dags att förnya och förändra miljöerna.

Foto: ulrikag.se
 


 

Åre Chokladfabrik – en monter för godistroll

En av flera företag som sett vad vi skapat åt andra företag på Formex som tog kontakt med oss och gav oss fria händer att tolka deras produkt och presentera deras handgjorda choklad på ett kreativt & unikt sätt.

Foto: ulrikag.se
 


Capri Collection

Capri Collection är ett Boråsföretag som inriktar sig på kläder och accessoarer, vid flera tillfällen har vi fått uppdraget att stå för rekvisita och styling vid deras katalogproduktion samt location-letande. Även skapat montrar i Danmark, Norge och Sverige…

Foto: ulrikag.se

 


DIVERSE UPPDRAG – STORT & SMÅTT

Många vet inte om att vi åtar oss alla uppdrag som har med växter och blomster att göra, allt ifrån bröllop, dop, begravning, fest även skapa härliga miljöer med växter och blommor till företag och privatpersoner.

Referenser som Stadshusmiddagen i Borås, Swedbank-stiftelsens galor, H&M fest för 600 personer på Åhaga mfl

 

Stadshusmiddag i Borås – blomster & dukning


Blomsterarrangemang för Swedbank


Orangeriet i Smögen

En del av hamnen 4 finns orangeriet en uteservering som vi skapade en härlig miljö i marrocanskt tema, vi levererar allt från möbler, inredning textilier vi har flera inköpskanaler så vi kan skapa och leverera olika stilar.


Styling inför bostadsförsäljning

Vi har stor erfarenhet att styla Hus/lägenhet inför försäljning, att visa upp sina bostad optimalt för en ny ägare. Vi tänker på allt att alla delar i huset presenteras till sitt absolut bästa. Att visa upp sitt hus med för mycket saker eller helt tomt har vi flera bevis på att det inte är det bästa för att få maximalt betalt för sin bostad. Vi har flera exempel som vi kan presentera vid en konsultation. Vi tar 2500kr för en konsultation inför försäljning då går vi igenom rum för rum tillsammans med er samt trädgården och övriga hus på tomten. Där vi berättar det åtgärder vi tycker bör göras inför en försäljning. En skriftlig åtgärdslista samt en offert ger vi alltid om vi skulle utföra det vi föreslagit.
Café i Varberg

Kunden hade sett våra jobb på Formex och gillade vår industriella stil, här fick vi uppdraget att skapa ny cafédel ute och inne samt säljdelen i caféet. Med tapeter, möbler, inredningsdetaljer belysning, en mängd textning, planterade en massor av växter, skapade ”snackisdetaljer” som vattenkannefontänen till exempel.

För offert eller vid funderingar kring våra kreativa sysslor, tveka inte att kontakta oss här!